Informatie voor Ouders/verzorgers

Uw kind gaat studeren in Delft en hierdoor zal er veel veranderen. De beste manier om deze nieuwe stad te leren kennen is om mee te doen aan de OWee. Het is begrijpelijk dat u nog wat extra vragen heeft als ouders. Hieronder zullen we daarom nog wat extra uitleg geven over wat de OWee is.

Waarom De Owee?

De OWee is ervoor bedoeld zodat uw kind zich zo snel mogelijk thuis kan voelen in Delft. Het is geen ontgroeningsperiode! De OWee vindt plaats voordat de studie begint. Het is boven alles bedoeld om kennis te maken met de studie, alle verschillende studie-, sport-, cultuur- en studentenverenigingen en natuurlijk om nieuwe vrienden te maken. 

wat zijn De kosten?

Er zijn kosten verbonden aan de OWee, deze worden later bekend. Hierin zitten de kosten voor de online dag en de fysieke dagen inbegrepen. 

Alcoholbeleid

Op het moment is het nog onzeker of er alcohol geschonken wordt tijdens de OWee. Indien dit wel het geval is, wordt er goed gelet op het gebruik van alcohol. Onder de 18 wordt geen alcohol geschonken. Als dit toch gebeurt of iemand zich dusdanig misdraagt wordt de toegang tot de OWee ontzegt. 

Calamiteiten

Indien er sprake is van een noodsituatie kan gebeld worden naar de noodtelefoon. Dit wordt op dit moment nog geregeld, het telefoonnummer volgt later.

 Is het mogelijk om in Delft te slapen?

Mocht het mogelijk zijn, gezien Covid-19, dan bieden we ook graag overnachtingen aan. Dit blijft voor nu echter onzeker, blijf dus deze website in de gaten houden Eten

Tijdens de OWee zal eten worden geregeld. Het is dus niet nodig om zelf eten mee te nemen. Daarnaast zijn er genoeg plekken in Delft om ergens iets te eten te halen, kijk hiervoor ook in de BINAS. 


Nog meer vragen?

Mocht u nog meer vragen hebben kijk dan vooral bij de FAQ als uw vraag nog niet beantwoord is. Schroom dan ook niet om contact op te nemen met ons.