Bewoners

informatie

Hieronder vindt u informatie over de OWee die handig is om te hebben.

evenementen voor externen

Created with Sketch.

Als bewoner van Delft kan je natuurlijk ook meegenieten van de OWee! Er zijn namelijk verschillende evenementen die toegankelijk zijn voor alle bewoners van Delft, zoals het Openingsfeest, de Infomarkt en de Openluchtbioscoop op de Markt.

Locaties

Created with Sketch.

Dit jaar vindt de OWee wederom plaats op allerlei locaties in Delft. De verenigingsbezoeken vinden plaats in het centrum, de BBQ zal plaatsvinden langs de Schie en het aansluitende Openingsfeest zal plaatsvinden op het parkeerterrein naast de Aula op de campus. De informatiemarkt zal op de Markt plaatsvinden en SEARCH@X komt voor- en achter X te staan op het universitair sport- en cultuurcentrum.Fietsen

Created with Sketch.

Zoals gebruikelijk verwachten wij dat deelnemers te fiets van locatie naar locatie bewegen. Dit zorgt voor een hoop extra fietsen in de stad, maar er wordt gewerkt aan een fietsenplan om de binnenstad te ontlasten en ophopingen van fietsen zo te voorkomen. Op deze manier zal er hopelijk weinig van gemerkt worden!

Overlast

Created with Sketch.

Dit jaar vindt er weer een fysieke OWee plaats die 5 dagen zal duren. Dit betekent dat de stad wat belast zal worden, maar daarom organiseren we waar mogelijk evenementen op de campus en niet in het centrum. Hiermee hopen we dat overlast beperkt blijft en inwoners van Delft zo min mogelijk last hebben van het grote aantal studenten in de binnenstad.

Klachten

Created with Sketch.

Heeft u onverhoopt toch klachten of anders goede aanbevelingen voor het verloop van de OWee? Neem dan contact met ons op!