Bewonersinformatie

Hieronder vindt u informatie over de OWee die handig is om te hebben. Deze informatie kan nog veranderen in verband met COVID-19.  De OWee zal, door de omstandigheden rondom de coronacrisis, er anders uit gaan zien dan alle vorige jaren. Het OWee-bestuur is druk bezig met het opzetten van een alternatieve OWee. 

Overlast

Created with Sketch.

Dit jaar vindt de fysieke OWee plaats in minimaal 2 rondes. Dat betekent dat maximaal de helft van het aantal deelnemers tegelijk in Delft zal zijn. Hiermee hopen we dat overlast beperkt blijft en inwoners van Delft zo min mogelijk last hebben van het grote aantal studenten in de binnenstad.

OWee terras voor externen

Created with Sketch.

Externen kunnen ook naar het OWee Terras! Voor toegang heb je een negatieve test nodig. Als je een herstel- of vaccinatiebewijs hebt, kan je je vanaf 17:00 laten testen bij de Aula. Als je geen herstel- of vaccinatiebewijs hebt, maak dan een test afspraak bij Testen voor Toegang. Je kan je het best laten testen bij de volgende locatie van Testen voor Toegang: Schieweg 25, 2627 AN Delft. Let op: als je hier wilt testen, moet je eerst een afspraak maken via https://afspraak.testenvoortoegang.org/. Bij de Aula kan je je bandje ophalen voor toegang tot het terras. Externen hoeven dus ook ticket meer te kopen! 

Fietsen

Created with Sketch.

Zoals gebruikelijk verwachten wij dat deelnemers te fiets van locatie naar locatie bewegen. Er wordt momenteel gewerkt aan een fietsenplan om de binnenstad te ontlasten en ophopingen van fietsen te voorkomen.

Locaties

Created with Sketch.

Dit jaar vindt de OWee wederom plaats op allerlei locaties in Delft. Verenigingsbezoeken vinden uiteraard plaats in het centrum. Veel andere evenementen vinden dit jaar plaats buiten de grachten, vanwege overlast maar ook vooral om de stad te ontlasten in tijden van Corona. Het OWee-terras zal op het terrein achter de Universiteitsbibliotheek staan. De Campus BBQ komt op het Mekelpark. De informatiemarkt en SEARCH@X komen voor- en achter X te staan.

Klachten

Created with Sketch.

Heeft u klachten over of aanbevelingen voor het verloop van de OWee? Neem dan contact met ons op!