Wat is de OWee?

De OWee is een meerdaags evenement voor alle aankomende eerstejaars studenten van de TU Delft, Hogeschool Inholland en de Haagse Hogeschool. 

OWee staat voor OntvangstWeek, je zal namelijk een warm welkom ontvangen gedurende deze periode! Via de knoppen hieronder vindt je waarom je mee zou moeten doen of kunnen je ouders meer vinden over de OWee.

medestudenten ontmoeten

Jouw OWee beleef je samen met een groepje medestudenten, die dezelfde studie als jij doen. Het is erg leuk en handig om al wat nieuwe mensen te leren kennen voordat jouw studie begint!

De campus ontdekken

Tijdens de OWee zijn er ook activiteiten waarmee  je de campus alvast leert kennen. Supper nutig! Dan weet je op de eerste dag gelijk waar je alles kunt vinden.

studentenleven leren kennen

Je gaat van de middelbare school naar een volgende versnelling, dit betekent meer dan alleen ander onderwijs. Tijdens de OWee zet je de eerste stappen richting jouw studentenleven!

Een leuke tijd beleven

Iets wat ook benadrukt mag worden is de enorm leuke tijd die je zal gaan beleven. Los van alle nieuwe dingen en mensen die je leert kennen is de OWee ook vooral heel erg leuk!

Verenigingen verkennen

 Beoefen je op dit moment een sport en wil je dat in Delft ook doen? Of misschien wil je juist wel bij een studentenvereniging? De OWee is hét moment om uit te zoeken wat je wil gaan doen naast je studie!