OWee programma 2024

Scroll naar beneden voor de details van het programma.

wat houdt de owee in?

In de OntvangstWeek staat heel Delft op haar kop en lopen alle nieuwe studenten door de stad. Je staat er natuurlijk niet alleen voor: met negen toekomstige studiegenoten en twee ouderejaars mentoren ga je Delft het studentenleven verkennen.  Samen met hen trek je door Delft, volg je het OWee programma en vind je jouw eigen frequentie! 

Programma

Tijdens de OWee komt er iedere dag een ander aspect van het studentenleven aan bod. Het dagprogramma wordt verzorgd door het OWee Bestuur. In de avond kun je eten op de verenigingen voordat het avondprogramma losbarst. Elke vereniging organiseert andere activiteiten. dus er is voor ieder wat wils! Hier is alvast een impressie van hoe het programma van de OWee er dit jaar uit zal gaan zien.

Vooraf aan de OWee

12 augustus - Digitale dag

Voor de fysieke OWee komt een online opening. Er zullen verschillende activiteiten zijn zoals het Verenigingen Forum waar verenigingen alvast vertellen waar ze voor staan. Hierna kan je met een gerust hart de OWee in gaan! Klik hier voor meer informatie!

Eerstejaarsweekend

Vlak voor de OWee zijn de Eerstejaarsweekenden. De studievereniging van jouw studie organiseert een weekend waar je alvast je medestudenten leert kennen. Check voor meer informatie de website van je studievereniging of lees de BINAS! Inschrijven voor het Eerstejaarweekend kan hier

18-22 AUGUSTUS BASECAMP

Gehele OWee

Tijdens de gehele OWee kan je chillen op Basecamp. Hier kun je eten halen, relaxen en meedoen met leuke spellen en activiteiten. Een chille plek om tijdens de week tot rust te komen, of om als ontmoetingsplek te gebruiken voor je groepje. Zo kan je goed je dag beginnen!

ZONDAG 18 AUGUSTUS: OPENING

Logistieke Ontvangst

De OWee begint bij de Logistieke ontvangst. Hier ontmoet je je mede-studenten en krijg je je bandje: jouw toegangsbewijs voor de rest van de week!

SChiediner

Bij het Schiediner eten we met zijn allen langs de Schie terwijl er een prachtige parade langskomt waar je alvast een eerste indruk kan krijgen van de verenigingen in Delft

Openingsfeest

De avond wordt afgesloten met het grootse Openingsfeest!

MAANDAG 19 AUGUSTUS: DISCOVER DELFT

Centrale Opening

Ook zal je hier welkom worden geheten door de 
voorzitter van het OWee Bestuur en het College  van Bestuur bij de Centrale Opening. 

DIscover DElft

Hierna kan je op een leuke manier de stad verkennen door de Discover Delft. Daar zal ook de lunch klaarstaan.

INfoMarkt

Vervolgens is er een grote Informatie-markt waar alle verenigingen en bedrijven zich presenteren met gave stunts en gadgets.

OGd Canal cruise

Dit is hét moment om lekker te ontspannen en tegelijkertijd van Delft te genieten. Doe dit met je groepje, studiegenootjes of andere vrienden.
Meld je hier aan!

DINSDAG 20 AUGUSTUS: VERENIGINGENDAG

Verenigingen

Op deze dag ga je verschillende verenigingen bezoeken waar je een 
rondleiding krijgt, activiteiten kunt doen en de sfeer kunt proeven. Weet je nog niet zeker of je je wilt inschrijven bij een vereniging, of bij welke?  Dan is deze dag heel belangrijk!

Studentenpraat

 Daarnaast kan je tijdens 
Studentenpraat je vragen stellen over student zijn aan een inspirerende 
spreker.

Owaterlympics

Overdag kan je leuke spellen spelen en chillen bij de CHDR OWaterlympics. 

openlucht bioscoop

Geniet van een unieke beleving, de openluchtbioscoop op de markt van het historische Delft.

Delft got talent

Terwijl de zon langzaam ondergaat, zul je getuige zijn van de grootste talentenshow die de universiteit ooit heeft gezien.  Voor studenten, door studenten!

WOENSDAG 21 AUGUSTUS: SAMENKOMEN

activiteitenmarkt

Ook krijg je de kans om studenten sport- en cultuur verenigingen beter te leren kennen op de Activiteitenmarkt.

BAckstage campus tour

Op woensdag krijg je door middel van de Backstage Campus Tour alle verborgen plekjes op de campus te zien: van windtunnels tot de welbekende dode kamer.

cantus sing-along

Sluit de OWee af met je mentorgroep tijdens de spectaculaire Cantus-Sing-Along. Zing met z'n allen mee!

proef delft

Ontdek Delft en proef de verschillende bars, cafés en restaurants die Delft te bieden heeft tijdens deze tour!

open-lucht bioscoop

Kijk samen met je vrienden naar een leuke, hartverwarmende film op het dak van de bibliotheek. Je kunt je binnenkort registreren om een plekje te reserveren, want de tickets zijn beperkt (en gratis 😉). Tickets worden gecontroleerd vanaf 21:00 uur en de voorstelling begint om 21:30 uur. 

donderdag 22 AUGUSTUS: eigen frequentie dag

basecamp

Leuke week gehad? Klaar om te studeren? Donderdag staat het worden van een onafhankelijke student centraal op Basecamp. 

eigen frequentie festival

Loop door de tentoonstelling van gave onderzoeken en bezoek de infostands met leuke workshops en spellen die je helpen bij allerlei dingen waar jij tegenaan zou kunnen lopen tijdens je studententijd. Hoe vind ik een huis? Hoe moet je koken of schoon-maken? Waar moet je heen als het even niet goed gaat met je studie?  Dit alles onder het genot van muziek en lekker eten. Ontdek het tijdens het eigen frequentie festival! 

Rustig avondprogramma op x (2023)

* Dit is het programma van vorig jaar. Het programma van 2024 zal later toegevoegd worden!

Zondag

 Lay Down Concert Experience
20:30-21:30 , Theaterzaal

 

Geniet van prachtige muziek terwijl je ligt rond een vleugelpiano.  Docenten van X zullen stukken voor piano en viool voor je spelen. Dit alles om de geest te legen de jouw ziel te ontspannen. 

 Zondag 

Paint and Sip Tea 
20.30-22.30, Room 404


Drink een kop thee en werk samen een gemeenschappelijk kunstwerk. Tover gezamenlijk de vier canvassen om tot "Faces of X"

Maandag

Dutch Language Café
19.30-21.30, Freetown Foyer


Ontmoet nieuwe mensen met verschillende culturele achtergronden. Help elkaar om een nieuwe taal ter leren op een interactieve en ontspannen manier. Neem gerust eigen drankjes en snacks mee. 

Maandag

Summer Sports Night
20.30-22.30, Beachvolley velden


Ga samen met (nieuwe) vrienden sporten in het zonnetje. Er zal beachvolleybal, frisbee en basketbal worden gespeeld op alle niveaus. 

Dinsdag

Candlelight Yoga
20.30-22.00, Body&Mind


Een yogasessie voor alle niveaus, waarna je thee kunt drinken met medestudenten. Zorg dat je niet te veel hebt gegeten en comfortabele kleding draagt. 

Dinsdag

Board Game Night
19.00-22.30, Café X


Geniet van leuke bordspellen op alle niveaus. De spelleiders van TSV Wyvern zorgen ervoor dat iedereen een leuke en ontspannen avond heeft!

Woensdag

Open Kunstatelier
20.00-21.00 & 21.30-22.30, Leerbewerking|Woodworking studio
Zilverklei|Culture Foyer
Keramiek|Pottery studio
Glaskralen|Pottery studio

Krijg een sneak peek in verschillende studio's en doe mee aan een mini workshop. First come, first serve. 

Woensdag

Disco Tafeltennis
20.30-22.30, Combat 


Geniet van een potje tafeltennis met discolichten in X's Boogie Wonderland. Ondertussen kun je genieten van muziek uit de jaren 70 en 80! Alle niveaus zijn welkom.

DOnderdag

Karaoke 90s & 00s
20.30-23.00, Café X 


Zin in een ouderwets leuke avond met vrienden? Kom gezellig naar de karaoke avond met hits uit de jaren 90 en 00! Ga lekker achterin zitten of pak de microfoon en doe mee.