eerstejaarsweekend


TU delft

D.B.S.G. Stylos

Ga jij aankomend jaar Bouwkunde aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Aloha, toekomstige Bouwko!


Ga jij mee op reis met BK Airlines? Bestemming: Bouwko’s Paradise. Vlieg met Stylos mee naar het zonnige Delft voor een weekend zomergekte, feesten met jouw nieuwe jaargenoten en natuurlijk de eerste stap richting jouw studentenleven op Bouwkunde.


Het Stylos Eerstejaars Ontvangst Weekend, de SteeOWee. Op het weekend van 11, 12 en 13 augustus verzorgen wij een dag- én avond programma waarin jij jouw mede-bouwko’s gaat leren kennen. De prijs per ticket bedraagt €90,- plus €1,10 toeristenbelasting (transactiekosten). Ticket is inclusief; een jaar lidmaatschap bij Stylos, overnachting, eten en drinken, programma en entertainment, maar ook een SteeOWee Goodiebag en jouw eigen limited edition ‘Bouwko’s paradise’ T-shirt!


Vragen over de reis? Schroom niet om contact op te nemen met onze reisleider-secretaris Fleur door te mailen naar [email protected] of via whatsapp +31 6 22515315.

Electrotechnische vereeniging 

Ga jij aankomend jaar Electrotechniek aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Het EOW (Elektro Ontvangst Weekend) is 4 dagen vol activiteiten waar je niet alleen je mede-eerstejaars leert kennen, maar ook de studie, de faculteit, Delft en de Electrotechnische Vereeniging (De studievereniging van Elektrotechniek, ETV in het kort).

Dit jaar zal het weekend plaatsvinden van donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus, waarna je direct door kan naar de OWee. De inschrijfkosten zijn 60 euro, waarvan 25 inschrijfgeld voor de ETV. Hierna ben je de rest van je studietijd lid, waarmee je korting krijgt op boeken en toegang tot al onze activiteiten. Schrijf je dus vooral in! Voor vragen kan je altijd [email protected] mailen. 

ID 

Ga jij aankomend jaar Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Leer al je toekomstige studiegenoten kennen op het legendarische eerstejaarsweekend van Industrieel Ontwerpen. Dit weekend is gevuld met leuke, interessante en inspirerende activiteiten om goed te bonden met je studiegenoten. Tijdens dit evenement slaap je op de faculteit waar je ook gaat studeren, zodat je die ook goed leert kennen!

Dit weekend vind plaats van 11-13 augustus (voorafgaand aan de OWee). Het kost in totaal 40 euro. Deze prijs is inclusief lidmaatschap bij de studievereniging! Voor dit geld krijg je overnachting, ontbijt, lunch, avondeten en vertier! Voor verdere vragen, mail naar: [email protected]. Wij hebben er enorm zin in dus we zien jullie daar!

LEEghwater

Ga jij aankomend jaar Werktuigbouwkunde aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Tijdens het Eerstejaarsweekend voor werktuigbouwkunde zullen alle eerstejaars elkaar voor het eerst zien. Je zult kennis maken met elkaar door vele activiteiten, waaronder een cantus, festival en vele spellen! Dit is de kans om je studiegenootjes te ontmoeten en om je eerste vrienden binnen Delft en de studie werktuigbouwkunde te maken. Ook vorm je tijdens dit weekend je OWee groepje waarmee de hele OWee loopt en de eerste tijd van je studie doorbrengt. *

 

Het weekend vindt plaats van 11 t/m 13 augustus en kost €130. Hierin is inbegrepen:

-Een heel weekend aan activiteiten

-Eten en drinken tijdens dit weekend

-Lidmaatschap van Gezelschap Leeghwater

-Een verplichte overall voor in de werkruimtes op de faculteit

 

Contactgevens:
-Telefoon: + 31 (0) 278 6501
-E-mail: [email protected]


MIJnbouwkundige Vereniging

Ga jij aankomend jaar Mijnbouwkunde aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Tijdens het introductieweekend voor eerstejaarsstudenten van Applied Earth Sciences (10-13 augustus) zullen we naar maar liefst drie landen reizen en veel van de interessante dingen ontdekken die onze opleiding te bieden heeft.

We beginnen met een bezoek aan enkele bedrijven waar een AES-student terecht zou kunnen komen, waarna we onze weg vervolgen naar België. Naast enkele excursies en een geologische wandeling is er volop vrije tijd om je medestudenten beter te leren kennen! Bovendien leer je meer over de studievereniging en haar commissies, wanneer alle commissieleden met ons feesten in België voor een dag!

De prijs om deel te nemen aan dit introductieweekend is 100 euro. Als je vragen hebt over het introductieweekend, stuur dan een bericht naar [email protected]. We zien je op 10 augustus! 

PRAktische STudie

Ga jij aankomend jaar Civiele Techniek aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

De studievereniging van Civiele Techniek, Het Gezelschap "Practische Studie", organiseert elke zomer het Civiel Ontvangst Weekend, oftewel het COW! Dit jaar vindt het COW plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 augustus 2023. Tijdens dit evenement zijn er talloze mooie activiteiten waardoor jij, voordat je aan je nieuwe studie begint, je medestudenten al leert kennen. Op deze manier ken je al een hele hoop mensen voordat je met het echte Delftse studentenleven begint. Vrijwel iedereen die Civiele Techniek gaat studeren doet mee aan dit evenement, en natuurlijk willen we ook jou hierbij graag van harte uitnodigen.

S.V. Life

Ga jij aankomend jaar  Life Science & Technology aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Beste aankomende eerstejaars LST studenten!


Ten eerste willen we jullie feliciteren dat je gekozen hebt voor de mooiste studie van Leiden en Delft! Ook komend jaar zal er weer een super gezellig introductieweekend plaatsvinden, van 11 tot en met 13 augustus. Het weekend zal vol zitten met avontuur, ontdekkingen en nieuwe vrienden. Deze wil je dus zeker niet missen! Zorg ervoor dat je deze data vrijhoudt zodat je je mede jaargenoten en natuurlijk de ouderejaars en studievereniging leert kennen. De kosten voor het introductieweekend zullen 65 euro bedragen. Hierin zit de toegang tot het weekend, overnachting en het eten/drinken inbegrepen. Binnenkort sturen we je een update met meer informatie!

Inschrijven kan hier 

Let op: de inschrijvingen staan open van 8 mei tot 31 juli!

S.V.K.T VARISCOPIC

Ga jij aankomend jaar  Klinische Technologie aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Hey aankomend eerstejaars KT’ers!

Het eerstejaarsweekend (EJW) is een super leuk weekend (van 11-13 augustus), waarin je voor het eerst toetreedt tot het studentenleven. Tijdens het weekend organiseren wij allerlei gezellige activiteiten om elkaar, KT, Variscopic (de studievereniging van KT), Delft, Leiden en Rotterdam beter te leren kennen en ’s avonds zal in het teken staan van een leuk feestje bouwen met een biercantus! Het EJW zal 85 euro kosten, waarvoor je dus een super episch weekend met twee overnachtingen, inclusief twee keer avondeten, lunch en ontbijt krijgt en een busrit terug van het EJW naar Delft. Om deel te kunnen nemen aan het EJW moet je ook lid zijn van Variscopic. Via deze link vind je alle voordelen en kan je je inschrijven!


S.V.N.B. HOOKE

Ga jij aankomend jaar Nanobiologie aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Hallo daar, aankomende eerstejaars Nanobiologie! Het introductieweekend genaamd 'IntroN' komt steeds dichterbij, dus we hebben in dit formulier gedetailleerd beschreven wat je kunt verwachten. Tijdens IntroN maak je kennis met je mede-eerstejaars en ontdek je alles wat onze prachtige studievereniging 'Hooke' te bieden heeft. Gedurende het weekend krijg je de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen door middel van spelletjes, vrije tijd en andere leuke activiteiten. Zorg ervoor dat je erbij bent, want er is geen betere manier om je eerste jaar te beginnen dan met IntroN! We hebben enkele praktische zaken voor je op een rijtje gezet: De kosten per deelnemer zijn 75 euro, het weekend zal plaatsvinden op 11, 12 en 13 augustus, en het lidmaatschap van studievereniging 'Hooke' is automatisch inbegrepen in de kosten van het weekend. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via [email protected]. We kijken er al naar uit om jullie allemaal daar te zien!

s.v.t.b. curius

Ga jij aankomend jaar Technische Bestuurskunde aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Dag toekomstige TB’er!

Ontzettend leuk dat je je wil inschrijven voor de WOEJ, het Eerstejaarsweekend van Technische Bestuurskunde. Dit is hét moment om een vliegende start te maken in Delft, vriendschappen voor het leven te sluiten en een groepje te vormen waarmee je de OWee en je studententijd gaat beleven. 

Het weekend vindt plaats van vrijdag 11 augustus t/m zondag 13 augustus voorafgaand aan de rest van de introductieperiode, de OWee.  Het weekend wordt georganiseerd door 6 fanatieke tweedejaars TB’ers, namens de studievereniging Curius. 3 dagen vol met gezelligheid, activiteiten, feesten en nog veel meer. Voor het inschrijfgeld van 95 euro wordt het hele weekend voor je verzorgd (overnachting, eten en activiteiten). Schrijf je dus snel in voor 1 augustus! 

Vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel Auke op 015-2783406

TECHNOLOGISCH GEZELSCHAP EN CHEMISCH DISPUUT LEIDEN 

Ga jij aankomend jaar  Molecular Science and Technology aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

 Hey aankomende MST-student,

Wat leuk dat je MST wilt gaan studeren! Bij deze wat informatie over ons EersteJaarsWeekend.
Het EersteJaarsWeekend geeft jou de ideale gelegenheid om je studiegenootjes te leren kennen voordat het collegejaar officieel begint. Het is namelijk heel erg leuk om op de eerste dag de collegezaal binnen te lopen en je nieuwe vrienden die je tijdens het EersteJaarsWeekend hebt ontmoet tegen te komen. De studieverenigingen van MST, het Chemisch Dispuut Leiden en het Technologisch Gezelschap, organiseren een weekend vol met leuke activiteiten, een stadsspel, veel zingen en natuurlijk feestjes! Het weekend begint op donderdag 10 augustus en zal eindigen op zondag 13 augustus. Geen zorgen, je kan nog steeds op tijd naar de OWee en/of de EL CID gaan, het programma eindigt in de ochtend. Het weekend, inclusief alle activiteiten, maaltijden en overnachtingen kost €75,-. Deelname aan het EersteJaarsWeekend betekent ook dat je lid wordt van beide studieverenigingen. Het lidmaatschap van de studieverenigingen samen kost eenmalig €20,-.

Veel liefs,
EJWcie '23

Details EersteJaarsWeekend 2023
Datum: 10 tot 13 augustus 2023
Kosten: €75,- + €20,- (voor het lidmaatschap van TG en CDL)
Locatie: Leiden en Delft
Contact: [email protected] 

VSV 'LEONARDO DA VINCI' 

Ga jij aankomend jaar  Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

De VSV ‘Leonardo da Vinci’ is de studievereniging van de studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek (LR). Van 10 tot en met 13 augustus organiseert de VSV het eerstejaarsweekend met meer dan 300 eerstejaars. Dit is de kans om je aankomende mede LR-studenten, de VSV en de studie te leren kennen. Voor €100 krijg je een slaapplek, eten en een leuk weekend met een aantal lucht- en ruimtevaart gerelateerde activiteiten, maar vooral een hoop kansen om je medestudenten te leren kennen! Mocht je nog vragen hebben over de VSV of het eerstejaarsweekend, dan kun je altijd mailen naar ejw-[email protected].

VVTP 

Ga jij aankomend jaar Technische Natuurkunde (of de double bachelor TN/TW) aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

VERENIGING VOOR TECHNISCHE PHYSICA

Op het EersteJaarsWeekend (EJW) leer je de studie, de studievereniging (VvTP) en andere aankomende eerstejaars kennen! Dit doe je aan de hand van gezellige activiteiten, maar ook met leuke feesten die tot ver in de nacht doorgaan! Gedurende dit fantastische weekend worden ook de mentorgroepen voor de rest van je eerste jaar gemaakt, dit worden vrienden voor het leven! Kortom, dit wil je niet missen! 


Het EJW zal plaatsvinden van 11 tot en met 13 augustus. Na afloop zal je in Delft kunnen worden afgezet, voor de start van de OWee. Het EJW kost 115 euro, hierin is ook je lidmaatschapscontributie ingebegrepen. 

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar: [email protected] of bel 015-2784585.

W.I.S.V. ´CHRISTIAAN HUYGENS´

Ga jij aankomend jaar Computer Science and Engineering of Technische Wiskunde  (of de double bachelor TN/TW) aan de TU Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

W.I.S.V. 'Christiaan Huygens' is de studievereniging voor wiskunde en informatica. We organiseren het eerstejaarsweekend van 11 t/m 13 augustus. In dit weekend zijn er allerlei leuke activiteiten om je studiegenoten te leren kennen. Dit is je kans om vrienden te maken binnen je studie, zodat je met een leuk groepje je jaar begint! Meer informatie over dit weekend kan je vinden op https://eerstejaarsweekend.nl. Voor €110 krijg je een weekend vol leuke activiteiten (inclusief vervoer, eten en accomodatie) én een lidmaatschap voor de studievereniging. Met je lidmaatschap kan je je hele studietijd genieten van gratis koffie en thee, koop je studieboeken met korting en krijg je toegang tot allerlei (gratis) evenementen die de studievereniging organiseert!

WILLIAM FROUDE

Ga jij aankomend jaar Maritieme Techniek aan de TU Delft  studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Beste aankomende eerstejaars maritieme techniek student,

Omdat je volgend jaar natuurlijk vol energie en plezier het studentenleven wil beginnen, kan je je hier inschrijven voor het eerstejaars weekend van de studievereniging van maritieme techniek. We raden het erg aan om dit ook te doen omdat het in eerste instantie erg leuk is maar ook belangrijk is dat je al de mensen leert kennen met wie je gaat studeren en die misschien wel je eerste nieuwe vrienden worden in de nieuwe stad. Op het eerstejaars weekend maak je ook kennis met de studievereniging en daar heb je heel veel aan. Zij zorgen namelijk voor korting op je studieboeken maar ook voor contacten met bedrijven waar je later misschien wel wilt werken. Zo ga je tijdens het eerstejaars weekend direct al op excursie naar Damen waar je meteen de maritieme sector in praktijk ziet. Het eerstejaars weekend kost 55 euro en hier krijg je dus een erg bijzondere excursie, eten voor 2 dagen, een slaapplek voor 2 dagen, een eerstejaars-polo, een ledendas of ledenspeldje en een hele hoop plezier voor terug. Het weekend is van 11 tot 13 augustus. Als je toch nog twijfelt of vragen hebt dan kan je altijd mailen naar het volgende e-mail adres: [email protected]

Hogescholen

Ångström

Ga jij aankomend jaar Technische Natuurkunde aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Hallo aankomend student, binnenkort gaat het dan echt beginnen: je studentenleven!

Wij van studieverenigingen Ångström en Impuls zijn super enthousiast om jullie te verwelkomen op het eerstejaarsweekend! Het eerstejaarsweekend vindt plaats het weekend voor de OWee. In dit weekend leer je al je medestudenten kennen, alle ins-and-outs van het studentenleven en leer je de stad Delft kennen.

Wij gaan in dit weekend met zijn allen weg, dus houd er rekening mee dat je niet thuis slaapt. De exacte datum dat het EJW plaatsvindt is van 10 tot en met 13 augustus en hierop aansluitend is de OWee. De prijs voor het weekend is €90,-. In deze prijs is de slaapplek, activiteiten en het eten inbegrepen. Ook is het lidmaatschap van Ångström of Impuls voor een jaar inbegrepen.

Als je vragen hebt over het weekend of nog twijfels hebt over de studie kan je ons bereiken op [email protected]. Wij kijken er onwijs naar uit om jullie te verwelkomen op het weekend, tot dan! 

Bedrijfskundig Genootschap

Ga jij aankomend jaar Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Het eerstejaarsweekend (EJW) is de beste plek om je toekomstige studiegenoten te leren kennen en hiermee bevriend te raken voordat je aan je studie Technische Bedrijfskunde begint.

Dit weekend kost 83,38 euro en zit vol met leuke activiteiten waar je onder andere het prachtige Delft gaat ontdekken en op bezoek gaat bij een interessant bedrijf met je toekomstige studiegenoten.

Een handige manier om alvast een projectgroepje te vormen, onder het genot van een drankje. Voor eventuele vragen kan je Eline appen: 0613666786. Tot 11 augustus!

Equinox

Ga jij aankomend jaar HBO ICT aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Het eerstejaarsweekend heeft als doel om jou als aankomend student kennis te laten maken met je jaargenoten, de studie en de studievereniging. Zo word je niet in het diepe gegooid op je eerste dag!


S.V. Equinox organiseert in nauwe samenwerking met de Haagse Hogeschool en de OWee dit kennismakingsweekend voor studenten in Delft. Dat betekent een leuke tijd en geen rare fratsen.  


Het weekend zal plaatsvinden van donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus. Voor het prachtig lage bedrag van 30 euro kan je al meedoen. Dit is inclusief het eerste jaar lidmaatschap! Dikke korting dus.  


Heb je nog een vraag of twijfel je of je mee wilt doen, weet dat je altijd kan mailen naar [email protected]

KYbernetes

Ga jij aankomend jaar Mechatronica aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Versterk je zomergevoel, met het Kybernetes en Rheon Eerstejaars weekend!

In het Utrechtse Austerlitz, laat een grote golf je meeslepen naar je opa’s favoriete zomerfilm. Waar surfers en bikers het uitvechten in een surf- en turf war.  Voor €50 ben je welkom om elkaar te leren kennen door middel van sport, spel en samen eten voordat de studie begint.

Het zal plaats vinden van 11 tot en met 13 augustus en we hebben plek voor 75 strandfilmsterren. Na je inschrijving volgt verdere informatie zoals de inpaklijst en vertrek punt. Na het weekend kunnen jullie gelijk door naar de OWee.

Voor vragen kunt u ons bereiken via: [email protected].

sipke wynia

Ga jij aankomend jaar  Luchtvaarttechnologie, Aeronautical Engineering & Precision Engineering aan de Hogeschool Inholland Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Beste aankomende Delftsche studenten, 


De studievereninging V.S.V. Sipke Wynia van de opleidingen Luchtvaarttechnologie en Aeronautical Engineering organiseert ieder jaar een weekend om alvast je mede-studiegenoten te leren kennen zodat jij deze opleiding begint met een vliegende start!    


Het eerstejaarsweekend zal plaatsvinden van 10 t/m 13 augustus, tijdens dit weekend leer je je studiegenoten en de tradities van onze studievereniging kennen. Er zijn ook spellen in Delft georganiseerd waardoor je kennis maakt met de stad.” .


De prijs is 70 euro. Je krijgt van ons; ontbijt, lunch en avondeten, een slaapplek en een onvergetelijke tijd!    


Heb je vragen, mail naar ons op: [email protected]      


Met gevleugelde groet,  


EJW-commissie 2022/2023

Rheon

Ga jij aankomend jaar Elektrotechniek aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Versterk je zomergevoel, met het Kybernetes en Rheon Eerstejaars weekend!

In het Utrechtse Austerlitz, laat een grote golf je meeslepen naar je opa’s favoriete zomerfilm. Waar surfers en bikers het uitvechten in een surf- en turf war.  Voor €50 ben je welkom om elkaar te leren kennen door middel van sport, spel en samen eten voordat de studie begint.

Het zal plaats vinden van 11 tot en met 13 augustus en we hebben plek voor 75 strandfilmsterren. Na je inschrijving volgt verdere informatie zoals de inpaklijst en vertrek punt. Na het weekend kunnen jullie gelijk door naar de OWee.

Voor vragen kunt u ons bereiken via: [email protected].

Fibonacci

Ga jij aankomend jaar Toegepaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Do you want an unforgettable start to your study time? Then sign up now for our Freshmen Weekend (EJW) at study association Fibonacci! 

During the EJW, from August 18-20, you will get to know your fellow students and the study association. The program is filled with fun activities and lots of fun. Together we will go to a fantastic location where we will stay overnight. 

For only €75,- you get access to the EJW and all the activities we organize. 

For more information please contact the EJW committee at [email protected]. Be quick, because the number of available places is limited.

Fmc

Ga jij aankomend jaar Agri, Food and Life Sciences aan de Hogeschool Inholland Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

De studievereniging van de Agri, Food & Life Sciences is S.V. FMC. Het eerstejaarsweekend (EJW) dat door FMC wordt georganiseerd is een leuke start van het studiejaar voor aankomend eerstejaars.

Het EJW is een leuke manier van vrienden maken en Delft leren kennen. Naast dat je nieuwe vrienden maakt en Delft leert kennen is het ook een mooie manier om de studievereniging te leren kennen. Het EJW zit vol met leuke activiteiten en feesten om jouw aankomende studiegenoten beter te leren kennen.

Het EJW zal plaatsvinden van 11 tot en met 13 augustus. Vanaf het EJW kan je dan gelijk door naar de OWee. De kosten voor het eerstejaarsweekend bedragen 70 euro.

Heb je nog vragen over het EJW dan kan je contact opnemen via het e-mailadres: [email protected] of kan je bellen naar: +31683572313.

Impuls

Ga jij aankomend jaar Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Inholland Delft studeren? Hier vind je alle informatie over het EersteJaarsWeekend!

Created with Sketch.

Hallo aankomend student, binnenkort gaat het dan echt beginnen: je studentenleven!

Wij van studieverenigingen Ångström en Impuls zijn super enthousiast om jullie te verwelkomen op het eerstejaarsweekend! Het eerstejaarsweekend vindt plaats het weekend voor de OWee. In dit weekend leer je al je medestudenten kennen, alle ins-and-outs van het studentenleven en leer je de stad Delft kennen.

Wij gaan in dit weekend met zijn allen weg, dus houd er rekening mee dat je niet thuis slaapt. De exacte datum dat het EJW plaatsvindt is van 10 tot en met 13 augustus en hierop aansluitend is de OWee. De prijs voor het weekend is €90,-. In deze prijs is de slaapplek, activiteiten en het eten inbegrepen. Ook is het lidmaatschap van Ångström of Impuls voor een jaar inbegrepen.

Als je vragen hebt over het weekend of nog twijfels hebt over de studie kan je ons bereiken op [email protected]. Wij kijken er onwijs naar uit om jullie te verwelkomen op het weekend, tot dan!