Programma 2021

Dit jaar is natuurlijk anders dan andere jaren, dat heeft iedereen al te goed gemerkt. Ook de OWee heeft hier natuurlijk een grote uitdaging in. Dat betekent dat wij dit jaar extra hard ons best doen om aankomend studenten een goede start maken in Delft. Lees hieronder de voorlopige verwachtingen en insteek van de OWee 2021.

OWee 2021

Dit jaar zullen wij elke deelnemer van de OWee 3 dagen in Delft verwelkomen, en faciliteren daarbij ook overnachtingsmogelijkheid nabij de campus.  We gaan er van uit dat alle evenementen door kunnen gaan. We houden jullie op de hoogte!

Het digitale programma

Dit jaar begint de OWee op 10 augustus met een digitaal programma. Mis deze dag niet want hier begint jouw studententijd en hebben we inspirerende sprekers verzameld om jouw tijd in Delft af te trappen!

Centrale opening

Tijdens deze opening wordt je toegesproken door inspirerende personen, waaronder de Vice-Rector Magnificus, de burgemeester en de voorzitter van het OWee-bestuur!

Owee talkshow

Hier zie je studenten live tijdens een ludieke talkshow waarin alle aspecten van het studentenleven worden besproken! 

Verenigingen- forum

Bestuursleden van alle studentenverenigingen nemen het tegen elkaar op tijdens dit spannende debat!

City and Campus Quest

Ontdek de stad en de campus en ontrafel de puzzels samen met je groepje.  

Koken met Knorr

Doe mee met de live kookworkshop en leer hoe je in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd neerzet! 

Pubquiz

Doe samen met je OWee-groepje mee aan deze pubquiz over Delft, het studentenleven, de campus en meer. Win jij deze avond met je groepje de hoofdprijs?

Het fysieke programma

Dit jaar vinden de fysieke dagen van de OWee plaats tussen zondag 15 en vrijdag 20 augustus. In deze periode ontvangen we je 3 dagen  in Delft, afhankelijk van de maatregelen van de overheid, om je al het moois te laten zien wat deze stad jou te bieden heeft.  

programmaonderdelen 

Deze programmaonderdelen vinden hoe dan ook plaats tijdens de OWee.

Verenigingsbezoeken

Ontdek tijdens dit evenement alle verenigingen die Delft rijk is en neem een kijkje in hun pand!

city challenge

Naast het bezoeken van de verenigingen zijn er leuke groepsopdrachten en ontdek je hier alle leuke en kenmerkende plekjes van Delft!

Informatiemarkt

Op de infomarkt laten alle verenigingen en organisaties  van Delft zichzelf aan je zien en kan je al jouw vragen stellen!

Search @X

Alle sport- en cultuurverenigingen laten zich zien op dit evenement op het terrein van X. Zo ontdek je waar je jouw hobby's gaat beoefenen!

BAckstage campus tour

Hier kom je op verborgen plekken op de TU Delft waar je normaal nooit zou komen. Dit wil je dus echt niet missen!

 Science park

Hier komen allerlei gave Delftse studentenorganisaties en initiatieven te staan met inspirerende projecten op het gebied van duurzaamheid, techniek, en meer! 

Workshops

Wat de invulling is van de workshops blijft nog even geheim, maar hier leer je een nieuwe skill of ontdek je nieuwe verrassende hobby's!

 Campus BBQ

's Avonds is er een BBQ midden op de campus van de TU Delft. Sluit hier de dag af met je OWee-groepje en geniet van een heerlijk avondmaal! 

OWee Terras

Je komt meerdere keren langs op het OWee-terras, waar we met wel 1000 man tegelijk  kunnen zitten! Kijk voor alle details over toegang op de Home pagina. 

 avondprogramma

Vooralsnog blijft dit even geheim, maar als het mogelijk is zetten we tijdens de OWee ook een gaaf avondprogramma neer!

Fiets Rally

Met deze rally leer je naast het centrum ook andere mooie plekken in Delft kennen. Het beste en snelste groepje wint uiteindelijk een prijs. 

In de optimale situatie wat betreft Covid-19 zetten wij 's avonds een programma neer waar gebruik wordt gemaakt van Testen voor Toegang. Dit betekent dat er een select aantal feesten mogelijk is tijdens de OWee. 

Onze prioriteit is hier dat elke deelnemer op een veilige manier deel kan nemen aan het programma, ook als hij of zij geen beschikking heeft tot Testen voor Toegang. Voor deze feesten wordt dan ook een alternatief programma aangeboden.

Nieuwsbrief

Wil je alle updates over de OWee 2021 meekrijgen? 

Schrijf je dan hieronder in voor een maandelijkse nieuwsbrief!