OWee commissies

Zonder de hulp van de commissies zou de OWee natuurlijk niet kunnen plaatsvinden! De commissies ondersteunen het bestuur als eventmanager, communicatiemanager of als lid van het mediateam.  Solliciteer nu door je CV en motivatie samen met een leuke foto van jezelf te sturen naar info@owee.nl. De deadline is 24 maart.  Scroll naar beneden voor meer informatie over de verschillende commissies!

Communicatie-managers

Communicatie staat ten grondslag aan de OWee; als deelnemers niet weten wat ze wanneer moeten doen, valt alles in het water! Als communicatiemanager kom je veel in contact met aankomend studenten, help je ze hun weg te vinden naar de OWee. Een erg belangrijke en veelzijdige functie dus!

Media team

Als lid van het media team ben jij verantwoordelijk voor alle digitale output van de OWee! Je krijgt hier veel creatieve vrijheid, waardoor je een heleboel nieuwe projecten kan oppakken. Je kiest zelf of je voor of achter de camera wilt staan, en krijgt genoeg ruimte om alle benodigde mediavaardigheden onder de knie te krijgen. Wil jij content produceren dat door duizenden mensen gezien gaat worden? Dan is deze commissie iets voor jou!

eventmanagers

Tijdens de OWee zijn er talloze logistieke processen die in goede banen geleid moeten worden. Als event manager zorg jij ervoor dat evenementen goed verlopen, leveranciers goed ontvangen worden en alle 'brandjes' tijdens de OWee snel geblusd worden. Ben jij een echte beunhaas en ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Meld je dan aan als eventmanager!