OWee commissies

Zonder de hulp van commissies zou de OWee niet kunnen plaatsvinden. Dit jaar worden er drie commissies in het leven geroepen die op verschillende vlakken zullen bijdragen aan de uitvoering van de OWee. Geïnteresseerd in de verschillende commissies? Lees vooral verder! 
Nu al overtuigd? Stuur een mailtje naar info@owee.nl met je CV, motivatie, en voorkeur voor commissie(s).

Communicatie-managers

Communicatie staat ten grondslag aan de OWee; als deelnemers niet weten wat ze wanneer moeten doen, valt alles in het water! Als communicatiemanager kom je veel in contact met aankomend studenten, help je ze hun weg te vinden naar de OWee en help je ze met hun problemen tijdens de OWee. Een erg belangrijke en veelzijdige functie dus!

Media team

Als lid van het media team ben jij verantwoordelijk voor alle digitale output van de OWee! Je krijgt hierin erg veel vrijheid, waardoor je een heleboel nieuwe projecten kan oppakken. Je kiest zelf of je voor of achter de camera wilt staan, en krijgt genoeg ruimte om alle benodigde mediavaardigheden onder de knie te krijgen. Wil jij content produceren dat door duizenden mensen gezien gaat worden? Dan is deze commissie iets voor jou!

event managers

Tijdens de OWee zijn er talloze logistieke processen die in goede banen geleid moeten worden. Als event manager zorg jij ervoor dat evenementen goed verlopen, leveranciers goed ontvangen worden en alle 'brandjes' tijdens de OWee snel geblusd worden. Ben jij een echte beunhaas en ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Meld je dan aan als event manager!