OWee commissies

Zonder de hulp van de commissies zou de OWee natuurlijk niet kunnen plaatsvinden! Lees hieronder meer over wat de verschillende commissies inhouden en solliciteer!

Je kunt solliciteren door je CV en motivatie samen met een leuke foto van jezelf te mailen naar [email protected]. De deadline hiervoor is 2 april.

Communicatie

managers

Vind jij het leuk om mensen te helpen? Altijd al afgevraagd hoe je een app of website maakt en up-to-date houdt? Benieuwd naar hoe je efficiënt 4000 mensen indeelt in groepen vanuit 29 verschillende studies mét matchende mentoren? En hoe zorg je ervoor dat al die 400 groepen elkaar vinden en hun correcte OWee spullen ontvangen in een tijdslot van slechts 4 uur? 

Dan is Communicatiemanager echt iets voor jou! Als Communicatiemanagers ben jij de communicatieve backbone van de OWee. Je doet alles wat de OWee draaiende houdt op digitaal gebied en nog veel meer! 

 

Samen met 5 commissiegenoten en 2 begeleiders vanuit het bestuur zijn er genoeg uitdagingen om uit te kiezen: Je gaat de OWee groepen maken, ervoor zorgen dat het inchecken van alle deelnemers soepel verloopt en je hebt de ruimte om wat andere evenementen in de OWee te organiseren. Je leert omgaan met de site en app van de OWee en weet alles over de inschrijvingen en alle problemen die daar mee kunnen komen. Tijdens de OWee help je iedereen die vragen heeft vanuit het infopunt en ben je ’s avonds vrij om alle OWee evenementen als VIP mee te maken!

 

OWee tv 

Als OWee TV maak je elke dag op een ludieke wijze verslag van alle evenementen tijdens de OWee, waardoor je elk feestje tijdens de OWee meepakt! Je kiest er zelf voor of je voor of achter de camera wilt staan en wat je wil vastleggen en hoe je dit wil editen. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan: https://www.youtube.com/watch?v=XXNT3YRz5eY. Vind jij het leuker om te fotograferen? Dat kan ook! Bij OWeeTV verzorg je namelijk ook alle foto’s die geschoten worden de hele week. Je komt backstage bij alle OWee evenementen en maakt de OWee van dichtbij mee. Tot slot zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden zoals het maken van TikToks, interviews en meer!

 

Als OWee TV kom je vóór de OWee een aantal keer samen om elkaar en het bestuur te leren kennen, om te leren omgaan met camera’s en om leuke ideeën te bedenken voor wat jullie tijdens de OWee willen vastleggen! 

eventmanagers

 

Tijdens de OWee zijn er talloze logistieke processen die in goede banen geleid moeten worden; van het opbouwen van podia tot het leveren van eten aan de deelnemers. Vind jij het leuk om betrokken te zijn bij het organiseren van de OWee? Als eventmanager ben je samen met 11 anderen verantwoordelijk voor verschillende onderdelen van de OWee. Je werkt nauw samen met het OWee Bestuur bij zowel het organiseren als het goed laten verlopen van de feesten en andere evenementen. Jij zorgt er namelijk voor dat leveranciers goed worden ontvangen en alle ‘brandjes’ tijdens de OWee snel geblust worden! 

 

Ben jij een echte beunhaas en niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Wil jij deel uitmaken van een van de grootste evenementen van Delft samen met een super gezellige commissie? Meld je dan aan als eventmanager!