Draag jij iets bij aan de owee 2024?

Een OWee organiseren vergt heel wat werk. Dit doen we als ouderejaars studenten natuurlijk met liefde voor al onze aankomende mede studenten! Om dit op een goede manier te doen zijn we op zoek naar JOU! Hieronder lees je meer over de verschillende manieren waarop jij iets kunt bijdragen.

Dit jaar

Mentor

Als mentor ben je enorm belangrijk voor zowel de OWee organisatie als de deelnemers. Samen met een andere mentor begeleiden jullie 10 deelnemers en laat je alles zien wat het OWee programma en Delft te bieden heeft.

Sleep-Inn huis

Als studentenhuis kan je je aanmelden als Sleep-Inn huis voor tijdens de OWee. Hiermee geef je aankomende studenten een slaapplek, wat hun bezoek aan de OWee activiteiten een stuk makkelijker maakt!

Werkactie

Zoek jij een gevarieerd bijbaantje voor de zomer? En is het moeilijk om voor een korte periode wat werk te vinden? Dan is de OWee ideaal! Bij je aanmelding kun je aangeven wanneer en hoeveel je kunt werken. Vervolgens wordt je ingedeeld en kun je aan de slag!

Commissielid

De OWee heeft 3 commissies: Eventmanagers, Communicatiemanagers en het Media team. Samen ondersteunen zij het bestuur in aanloop naar en tijdens de OWee. Je leest meer over de commissies via onderstaande knop.