veelgestelde vragen over

studeren in delft

Studeren in delft

Studeren in een nieuwe stad is natuurlijk best spannend. Op deze pagina vind je vragen van medestudenten over studeren in een nieuwe stad!

Is het aan te raden om in of voor de zomer een huis te zoeken in Delft?

Created with Sketch.

 Bij grote verenigingen komen in september vaak veel kamers vrij. Als je dus van plan bent om je in te schrijven bij een grote vereniging kan je ervoor kiezen om even te wachten met het zoeken van een huis. Ben je dit niet van plan en wonen je ouders ver van Delft, dan is het slim om voor of tijdens de zomer een kamer te zoeken. Verder staan hier ook nog tips over in de BINAS en op het OWee platform.

Wat als ik niemand ken die in delft gaat studeren?

Created with Sketch.

Dan is het voor jou perfect om mee te doen aan de OWee en  nieuwe vrienden te maken. Je wordt namelijk ingedeeld in een groepje van 10 medestudenten met 2 mentoren die jou alles over de studie, stad en studentenleven kunnen vertellen.

Hoe is het om te studeren in Delft?

Created with Sketch.

Wij kunnen hier heel veel schrijven over het studentenleven maar de beste manier om erachter te komen hoe het is, is om het zelf mee te maken. Doe schrijf je in voor de OWee, kijk wat Delft te bieden heeft en stel zoveel mogelijk vragen aan je mentoren. Zij hebben hier al langer gestudeerd en kunnen al jouw vragen over het studentenleven beantwoorden..

Staat je vraag er niet tussen?

Schrijf je in!

Klik op onderstaande knop om een update te krijgen als je inschrijvingen voor deelnemer of mentor opengaan. Zo ben je sowieso op tijd om de OWee mee te kunnen doen!