veelgestelde vragen over

deelnemen aan de OWee

deelnemen aan de owee

Deelnemen aan de OWee is super leuk en ook nog eens nuttig! Je leert gelijk de stad goed kennen, komt alles te weten over jouw nieuwe studentenleven en leert super veel nieuwe mensen kennen!

Wat is de OWee en wanneer vindt de OWee plaats?

Created with Sketch.

OWee staat voor ‘OntvangstWeek’. Tijdens deze week zal je veel van de studentenstad Delft leren kennen. Zo maak je kennis met de verenigingen, tour je door de stad, bezoek je bijzondere plekken op de campus en bieden wij jou onvergetelijke feesten. De perfecte kennismaking met jouw nieuwe domein: Delft! 

De Digitale OWee zal plaatsvinden op 10 augustus. De Fysieke OWee vindt plaats tussen zondag 15 en vrijdag 20 augustus. Houd deze data dus alvast vrij in je agenda!

Is de OWee echt zo belangrijk?

Created with Sketch.

Ja, het is belangrijk dat je je thuis voelt in de stad waar je gaat studeren. Doordat je in een week zoveel kan zien van wat Delft te bieden heeft, kan iedereen zijn of haar eigen plekje vinden.

Ik ken helemaal niemand die in Delft gaat studeren. Is het dan wel leuk om mee te doen met de OWee?

Created with Sketch.

De OWee is dan juist voor jou bedoeld! Deze week volg je met je OWee-groepje het programma. Dit groepje bestaat uit tien aankomend eerstejaars die zich in precies dezelfde situatie bevinden. Ze zijn allemaal nieuw in Delft. Als je mensen wilt leren kennen is deze week dus perfect voor de start van jouw nieuwe fase! Er zit altijd wel iemand tussen waarmee jij het kan vinden!Staat je vraag er niet tussen?

Schrijf je in!

Klik op onderstaande knop om een update te krijgen als je inschrijvingen voor deelnemer of mentor opengaan. Zo ben je sowieso op tijd om de OWee mee te kunnen doen!