veelgestelde vragen over

covid-19 

COvid-19

We leven nu al meer dan een jaar in een samenleving met Covid-19. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor jouw OWee. Klik hier voor meer informatie

Vindt er dit jaar een introductieweek plaats?

Created with Sketch.

Jazeker, dit jaar vindt er een OntvangstWeek (de OWee) plaats voor alle aankomende studenten die aan de TU Delft gaan studeren. Dit zal, door de omstandigheden rondom de coronacrisis, er anders uit gaan zien dan alle vorige jaren. Het OWee-bestuur is druk bezig met het opzetten van een alternatieve OWee.

Moet ik een vaccinatiebewijs of negatieve test hebben?

Created with Sketch.

Op het moment kunnen wij hier nog niks over zeggen. Waarschijnlijk wordt er over een paar weken meer duidelijk hierover.

MOET IK EEN MONDKAPJE DRAGEN?

Created with Sketch.

Het is nu nog verplicht om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes. Hierbij zullen wij de richtlijnen van het RIVM aanhouden. 

HOE ZAL ER VOOR WORDEN GEZORGD DAT IK GENOEG AFSTAND KAN HOUDEN VAN ANDEREN TIJDENS DE OWEE?

Created with Sketch.

Indien het tijdens de OWee nog nodig is om 1,5 meter afstand te houden zal dit duidelijk gecommuniceerd worden. Ook zal de groep dan worden gesplitst zodat nergens teveel mensen aanwezig zullen zijn. Daarnaast zullen er in elk OWee-groepje 10 aankomend studenten zitten, en zullen mentoren er op toezien dat iedereen voldoende afstand houdt.

Staat je vraag er niet tussen?